Even voorstellen

Ik ben Yvette van Altena-van der Veen en heb sinds 2004 mijn trimsalon in Soest.
Op mijn zestiende jaar kwam ik voor het eerst in een honden trimsalon en sindsdien is hondentrimmen mijn passie! Dat is nu al 26 jaar.
Na mijn stageperiode heb ik enige jaren bij dierenasiel Almere als hondentrimster gewerkt. Daar heb ik veel geleerd over hondenrassen en hondengedrag.
Naast mijn diploma hondentrimmen ben ik gespecialiseerd in poedels en heb ik workshops voor verschillende rassen gevolgd. Dat doe ik nog steeds met veel plezier want je bent als trimster nooit uitgeleerd!

Omdat mijn werk ook mijn hobby is ben ik in 2011 met trimwedstrijden begonnen.
Ik zit in het Nederlandse ABHB Groomteam en neem deel aan verschillende internationale wedstijden. Tevens ben ik examinator bij de cursus hundentrmmer bij Aeres Barneveld en ik geef ook praktijklessen..

Vanaf april 2021 ben ik samen met mijn trimmaatje en vriendin Lienke Luthart een nieuw bedrijf begonnen voor leerlingen en beginnende trimmers. We hebben het online dog grooming genoemd. Omdat we allebei ontzettend van dit vak genieten en het heerlijk vinden om mensen onze kennis over te brengen. Het idee is geboren in coronatijd. In het jaar  2020 zijn we begonnen met een online trimwedstrijd te organiseren en uiteindelijk hebben we maandelijks webinars gegeven. Zodoende Online dog grooming

Scroll naar boven